Rólam

Nevem Pópa Kornél András, és egy szenvedélyes amatőr fotós vagyok, a fotózás iránti érdeklődésem már gyermekkoromban kezdődött, amikor az első Smena fényképezőgépemet kaptam a szüleimtől. Egy hosszabb szünet után ismét visszatértem a fényképezés világába, amikor megjelentek a kompakt digitális fényképezőgépek.

Körülbelül 6 évvel ezelőtt váltottam egy komolyabb fényképezőgépre és elkezdtem felfedezni és elsajátítani autodidakta módon a   konceptuális portré és a Fine Art fotóművészetét.

Sajnos nem rendelkezem stúdióval, a képeim többségét, a nyolcadik emeleti lakásom nappalijában készítettem és a modellek leggyakrabban a barátaim.

Szakmai szempontból az elmúlt három évben számos rangos nemzetközi versenyen méretettem magamat mint például a FIAP, PSA, GPU, WPE és mások. Ezeken a versenyekben több elismerést és számos díjat kaptam, arany, ezüst és bronzérmeket, valamint néhány dicséretet.

A munkáimban az utómunka során imádom a határokat feszegetni, különböző technikákkal kísérletezve, beleértve néha a mesterséges intelligenciát is.